WEGENWERKEN VLOEIHERKSTRAAT

15/12/2016
 

20 en 21 december wordt de Vloeiherkstraat volledig afgesloten voor alle verkeer. Dit is nodig om het nieuwe wegdek aan te leggen.

Daarom zijn er dan gewijzigde verkeersregels van toepassing!

Vloeiherkstraat

De omwonenden van de Vloeiherkstraat zullen gedurende deze 2 dagen hun wagens elders moeten parkeren. De aannemer bezorgt hen eerstdaags nog een persoonlijk bericht. In de Bloemenstraat blijft ook gedurende die twee dagen het éénrichtingsverkeer van toepassing.

De Lijn

Gedurende die 2 dagen komt er wel een uitzondering voor de Lijnbussen. Enkel de bussen van De Lijn zullen in twee richtingen de Bloemenstraat mogen gebruiken. De politie gaat hier telkens voor de nodige begeleiding zorgen. Dit betekent ook dat gedurende die 2 dagen de bushaltes op de Dorpsstraat (Gemeentehuis & Maris) niet bediend zullen worden. De reizigers die daar normaal gezien de bus nemen zullen zich naar de Bloemenstraat moeten begeven.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid

Alle andere verkeer wordt omgeleid via de Veerstraat, Herenstraat, Bampstraat, Bodemstraat en Bosstraat.

 

Vanaf donderdag 22 december wordt de huidige verkeersregeling terug van toepassing. Dat betekent éénrichtingsverkeer op de Vloeiherkstraat en éénrichtingsverkeer op de Bloemenstraat (ook voor de lijnbussen).