ACTIVITEITEN HERFSTVAKANTIE

08/10/2019
 

Weet jij al wat je gaat doen in de herfstvakantie? De jeugddienst heeft verschillende activiteiten op het programma staan voor kleuters, kinderen en tieners.

 

28-29-30-31 oktober: sport- en themakamp

Voor kleuters en kinderen van de lage school is er een sport- en themakamp. Thema is deze keer bouwen. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan hier verder. Voor en na het kamp is er telkens 1 uur opvang inbegrepen in de prijs. Wil je graag komen? Wacht dan zeker niet te lang met inschrijven, want de plaatsen zijn snel bezet. Schrijf je nu in via het e-loket.

 

29-30-31 oktober: techniek- en wetenschapsacademie

Wil jij altijd graag weten hoe iets werkt? Dan is de techniek- en wetenschapsacademie vast iets voor jou. In drie dagen schaven we al doende onze kennis bij over robots, drones, 3D-tekenen, ... Snel inschrijven is hier zeker de boodschap want er kunnen slechts 12 kinderen per groep deelnemen. Er zijn 2 groepen op basis van leeftijd: 6 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 14 jaar. Lees hier meer en schrijf je in via het e-loket.

 

28 en 29 oktober: jeugduitstappen

Voor de tieners staan er twee uitstappen gepland. Maandag gaan we eerst bowlen in Hasselt en daarna zwemmen in Molenheide. Dinsdag kan je meegaan naar attractiepark Toverland in Nederland! Voor Toverland heb je wel een attest 'ouderlijke toestemming om naar het buitenland te reizen' nodig. Zonder dit formulier kan je niet vertrekken. Dit formulier bekom je op het gemeentehuis (gemeente/stad waar je woont). Beslis je om twee dagen mee op stap te gaan? Dan krijg je een korting van 5 euro. Lees hier meer en schrijf je in via het e-loket.