Wellense cadeaubon

 

De Wellense cadeaubon gaat digitaal!

- De Wellense cadeaubon is nu ook online te koop. Toch liever een papieren cadeaubon? Geen probleem want het is nog steeds mogelijk om een cadeaubon op kwaliteitspapier aan te kopen op het gemeentehuis.

- De bonnen zijn beschikbaar in volgende coupures: € 5 - € 10 - € 25 - € 50. Deze zijn vrij te combineren om tot een gewenst bedrag te komen.

- Omdat elke cadeaubon een unieke QR- en cijfercode krijgt, is de cadeaubon beschermd tegen vervalsing want de bon wordt pas in het systeem geactiveerd op het moment dat deze wordt aangekocht.

- Bonnen blijven na verkoop en activering één jaar geldig.

- De consument kan de geldigheidsduur van de bonnen online controleren.

- De Wellense cadeaubon kan je gebruiken als betaalmiddel bij de deelnemende ondernemingen die je onderaan deze pagina vindt. Zij kunnen het bedrag van de cadeaubon onmiddellijk digitaal innen via de app. Als het aankoopbedrag niet de volledige waarde van de cadeaubon bedraagt, dan betaalt de handelaar het verschil terug in een tegoedbon van de zaak. Handelaars ruilen de cadeaubonnen niet om voor geld.

 

 

 

 

 

Registreer je als deelnemende ondernemer

De Wellense cadeaubon is een samenwerkingsproject tussen de gemeente en de adviesraad Ondernemend Wellen.

Wil je als handelaar instappen in het systeem van de cadeaubon? Dan kan je dit melden bij de gemeente Wellen via chiel.herbots@wellen.be. Pas daarna kan je een account registreren.

 

Controleer hier de geldigheid van je cadeaubon

 

 

 

Lijst van deelnemende handelaars

 

 

 

Meer info: Dienst lokale economie, Dorpsstraat 25, 3830 Wellen, 012 67 06 49, chiel.herbots@wellen.be