VERBOUWING VANGROOTLOON

18/05/2018
 

Einde omleiding Dorpsplein en Stokstraat vanaf 22 mei 2018.

De bouwwerken aan bakkerij Vangrootloon te Dorpsplein 18 zijn bijna afgerond. Hierdoor zal de verkeerssituatie ter plaatse veranderen vanaf dinsdag 22 mei 2018.

 

Concreet verandert het volgende:

  • De verbinding Dorpsstraat - Notelarestraat keert terug naar de normale toestand voor wat betreft het gemotoriseerd verkeer. Dit houdt in dat de inname van één baanvak ophoudt en dat de verkeerslichten verdwijnen. Doorgaand verkeer is doorlopend mogelijk in beide richtingen.

  • De gelijkgrondse berm ter hoogte van de bakkerij blijft ingenomen. Fietsers en voetgangers dienen nog steeds over te steken. De tijdelijke oversteekplaatsen aan weerszijden van de werfzone blijven behouden voor de resterende duur der werken.

  • Ook het verkeer op het Dorpsplein herneemt de normale toestand. D.w.z. dat de uitrit aan de zijde van de Dorpsstraat opnieuw wordt opengesteld. Er blijft tijdelijk nog een inname van enkele parkeerplaatsen behouden voor het parkeren van werfvoertuigen.

  • De Stokstraat wordt opnieuw opengesteld voor verkeer in beide richtingen.

 

Het einde der werken is voorzien op 12 juni 2018, waarna ook de laatste innames ophouden en het verkeer weer het normale verloopt kent.

Voor bijkomende inlichtingen kan je terecht bij de dienst mobiliteit op het telefoonnummer 012 67 06 49.