ONLINE ZAALRESERVATIES

29/11/2017
 

Wellen start met online zaalreservaties

Burgers en verenigingen kunnen vanaf 01.01.2018  in Wellen de beschikbaarheden van Zaal De Meersche, ’t Parochiezaaltje, feestzaal Houtstraat, het ontmoetingscentrum als jeugdheem De Reynaert online raadplegen en reserveren.

Wellen kocht hiervoor een online zaalreservatiemodule aan. Deze online zaalreservatiemodule is een extra service voor de verenigingen en burgers. Zo hoeven mensen niet meer te bellen voor vrije zaaluren en dagen. Men kan nu 24u op 24u kijken wanneer de zalen vrij zijn en volledig online een zaal aanvragen voor een vergadering, eetdag of een feest.

De medewerkers van de vrije tijdsdienst beheren online de zalen en keuren de online aanvragen goed. De module werkt met geautomatiseerde mailberichten voor de aanvrager. Verenigingen hebben een account in het systeem waarbij zij al hun reservaties en facturen kunnen opvolgen.

Op www.wellen.be/nl/verhuur-van-zalen kan je vanaf 01.01.2018 terecht om de beschikbaarheden te consulteren van de diverse locaties. De eerste maal dien je wel je gegevens te registreren. Burgers kunnen zich onmiddellijk registreren en een zaal reserveren. Verenigingen dienen eerst een account aan te maken die de gemeente eerst goedkeurt en kunnen daarna online reserveren.

Hoe werkt het concreet?

  1. Je surft naar www.wellen.be/nl/verhuur-van-zalen  (vanaf 01.01.2018!)
  2. De zaal en zaalbezetting wordt eenvoudig grafisch weergegeven. Je kan onmiddellijk via kleurnotatie zien wanneer een reservatie mogelijk is.
  3. Als gebruikers maak je een account aan via de webpagina van de gemeente.
  4. De identiteit (particulier, vereniging,..) en adresgegevens moeten worden ingevuld.
  5. Voor verenigingen keurt de gemeente de account goed.
  6. Via de account kan je gemakkelijk reservaties maken. Na reservatie volgt goedkeuring door de gemeente. Er wordt steeds een bevestigingsmail verstuurd.
  7. Facturatie gebeurd achteraf op basis van de gemaakte reservaties in de geselecteerde periode.
 

Meer info:

Jo Billen

T.    012 67 07 11
G.   0496 54 40 46