wonen en bouwen

 

Workshop : Een toekomst voor onze kerk van Berlingen.

maandag 8 mei 2017
20u
raadzaal gemeentehuis

Alle inwoners van Berlingen zijn welkom op deze workshop. Samen met jullie willen we op zoek gaan naar nieuwe invullingen voor het kerkgebouw in Herten. We willen jouw suggesties, ideeën en wensen voor de toekomst van de kertk en de buurt graag horen. Deze avond wordt begeleid door Stebo vzw.

 

Workshop : Een toekomst voor onze kerk van Herten.

woensdag 3 mei 2017
20u
kerk van Herten

Alle inwoners van Herten zijn welkom op deze workshop. Samen met jullie willen we op zoek gaan naar nieuwe invullingen voor het kerkgebouw in Herten. We willen jouw suggesties, ideeën en wensen voor de toekomst van de kertk en de buurt graag horen. Deze avond wordt begeleid door Stebo vzw.

 

Gratis infoavond : (ver)bouwpremies doorgelicht door Stebo

dinsdag 14 maart 2017
19u30
JH De Reynaert

Iedereen gaat op een zeker moment op zoek naar een eigen warm nest. De een zet een huis recht, de ander haalt de handen uit de mouwen voor een renovatie. In elk geval vergt een thuis creëren een grote investering. Iedere euro die je via een premie terug kan krijgen, is dus mooi meegenomen. Bouw je bijvoorbeeld energiebesparend? Dan wordt je aandacht voor het milieu beloond met een gepaste premie.  

Benieuwd welke premies nog meer op je liggen te wachten? Kom het te weten tijdens onze gratis infoavond in samenwerking met Stebo, op dinsdag 14 maart in het jeugdheem De Reynaert (Bampstraat 11a). Om 19u30 trapt schepen Kristien Treunen de avond op gang.