Kostprijs

 

Prijs is afhankelijk van inkomen.

De prijs voor de opvang bij De Hartediefjes bepalen we aan de hand van jouw inkomen. Je kan bij de verantwoordelijke van het kinderdagverblijf terecht voor meer informatie.

Beschik je over een kaartlezer of federaal token? Dan kan je het inkomenstarief ook zelf berekenen, via de website van Kind en Gezin. Het kinderdagverblijf bezorgt je het attest van de berekening van het inkomenstarief uiterlijk op de dag dat het kind opgevangen wordt.
 

De inkomenstarieven worden uitgedrukt in

  • 1 dag (het kind is langer dan 5 uren aanwezi).
  • 1/2 dag (het kind is minder dan 5 uren aanwezig)
  • 1/3 dag (het kind is tussen de 3 en 5 uren aanwezig)
     

Korting

Er is een korting voorzien indien je meer dan 2 kinderen ten laste hebt. Indien je 2 kinderen in de opvang hebt betaal je dus dezelfde prijs voor beide kinderen.

Indien je het financieel moeilijk heeft, kan je een sociaal tarief bekomen. Dit kan enkel na een sociaal onderzoek door de maatschappelijke assistente van het Sociaal Huis.
 

Extra kosten

  • Het kinderdagverblijf voorziet zelf luiers. Je betaalt hiervoor een forfaitair bedrag van 1,5 euro per dag. Indien het kind al op het potje gaat, betaal je de luiers per stuk.

  • Er wordt een éénmalige vergoeding van 10 euro gevraagd voor het volgboekje. De navulblaadjes ontvang je gedurende de hele opvangperiode gratis.